Traverskran

Kan leveres i fire ulike byggeformer: Overkjørende en- og todragerkraner for de tyngste lastene og største spennviddene og hengekraner for de helt spesielle innbyggingsforholdene.

Vårt utvalg

ELV og ELK endrager traverskran

ABUS enkeldragerkraner er våre fleksible kraner for nesten alle bruksområder. Selv i bygninger med lavt tak kan effektive materialtransport oppnås for laster på opptil 16 t og spennvidder på opptil 29,5 m.

ELS traverskran med sidekatt

Type ELS har løpekatt med wireutløp på siden, og er den typen som gir den aller høyeste øvre krokstilling av endragerkranene og dermed optimal utnyttelse av den tilgjengelige høyden i bygget.

ZLK todrager traverskran

ABUS traverskraner med dobbel travers oppnår en maksimal lastekapasitet på opptil 120 tonn. De er tilgjengelige i ulike konfigurasjoner og har allsidigheten som kreves for spesielle krav.

EHPK halvportalkran

ABUS halvportalkran type EHPK er spesielt egnet for løfteoperasjoner der dekningsområdet kan begrenses til deler av byggets bredde.

EWL veggløperkran

ABUS veggløperkran kjører på sine egne kranbaner på bygning på mellomnivå under traverskraner. De er en ideell løsning for å dekke flere arbeidsstasjoner med en enkelt installasjon.

Traverskraner fra ABUS

Med ABUS traverskraner flyttes laster opp til 120 tonn. ABUS er en av de største produsentene av standard innendørskraner i Europa – og vi tilbyr deg en allsidig service. Vi utvikler skreddersydde løsninger for økonomisk materialflyt, bistår med planlegging, vedlikehold og reparasjon av dine kraninstallasjoner og står til din disposisjon med våre profesjonelle tjenester til enhver tid.

Takket være de ulike installasjonsmulighetene kan våre kraner integreres ideelt i planleggingen av et nytt bygg eller for installasjon i en eksisterende bygning og garanterer maksimal fleksibilitet, funksjonalitet og ideelle driftsegenskaper.