Deler og tilbehør

Til enhver løfteinnretning vil det i dens levetid bli bruk for både deler og tilbehør.  Det kan være nødvendige løfteredskaper, reservedeler som er typiske slitedeler, eller tilleggsutstyr i forbindelse med reparasjoner eller ombygging for oppgradering og ved endret bruk. Vi har eller skaffer det du trenger!

Løfteredskap

Løfteredskapene er den viktige forbindelsen mellom løfteinnretningen og lasten som skal løftes.

Vi leverer det du trenger for sikker anhuking av alle slags laster.
– Fiber-, kjetting- og ståltaustropper
– Kroker
– Plateklyper
– Løfteåk og vakuumløftere for de fleste behov. 
– Storsekk-åk, vanlig og opphøyd (negativ løftehøyde). 

Be oss om nærmere informasjon og tilbud skreddersydd til ditt behov!

Radiostyring

Radiostyring av kraner blir mer og mer vanlig, og mange leveres med radiostyring som standard.  Har du en kran eller utstyr, ny eller eldre, som er levert uten radiostyring kan vi levere og montere en for deg!

Vi er eneimportør av radiostyringer for kraner fra IMET s.r.l. i Italia, som er en pionerbedrift innen radiostyringer for kraner og har over 20 års erfaring med utvikling og produksjon i deres egne fabrikker. De har salgsnett i over 20 land og et stort produktspekter, og vi har kranstyringer på lager i Norge og kan levere på kort varsel.

For det norske kranmarkedet er det de to modellene som er beskrevet nedenfor som utmerker seg og lagerføres, nemlig trykknappsenderne WAVE og joysticksenderne ZEUS.

IMET M880 ZEUS2 B

IMET M880 ZEUS2 B ZEUS2 B er en to-spaks joysticksender, ideell for bygg og anlegg, traverskraner, avløps- og renseanlegg og

Les mer »

IMET M880 WAVE2 S

IMET M880 WAVE2 S Wave2 S er en trykknappsender med 8 knapper, ideell for elektriske taljer, traverskraner, transportbånd, mindre tårnkraner

Les mer »

Reservedeler

Våre erfarne kranteknikere kontrollerer og sertifiserer kraner av de fleste kjente merker og typer.  Og vi skaffer reservedeler til de fleste kranmerkene, ofte til gunstigere priser enn våre konkurrenter. 
Send epost til deler@industrikran.no for tilbud på reservedeler.

 

Kontaktskjema

Send oss en uforpliktende forespørsel dersom du har et prosjekt du vil ha vurdert. Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt snarest mulig.

Hva er 10+4?