ZLK todrager traverskran

To dragere er rett og slett sterkere enn én, gjør ABUS todrager traverskran til den ideelle løsningen for håndtering av tung last opp til 120 t. Som alle ABUS kraner de kan integreres i planlagt eller eksisterende fabrikkstrukturer takket være ulike innbyggingsvarianter og garantere det høyeste nivå av funksjonalitet, fleksibilitet og sikkerhet til alle tider.

Det er veldig enkelt å implementere høyere hastigheter, serviceplattformer, gangveier langs krandrager og hjelpeheiser, alt etter kundens ønske og krav.

Les mer om kranen ved å klikke på «Last med PDF».

Teknisk

  • SWL opp til 120 t.
  • Spenn opp til 42 m (lastavhengig)
  • Leveres med ABURemote radiostyring som standard
  • Mange innbyggingsvarianter for tilpassing i bygg
  • Flere alternativ for hastigheter, både for heis, løpekatt og brokjøring
  • Intelligente funksjoner – kan leveres med ABUControl

Mer info

Kapasitet (t)

Maks spennvidde (m)

Opp til 16 tonn
Opp til 40 tonn
Opp til 50 tonn
Opp til 100 tonn
42 meter
40 meter
37 meter
30 meter
Dobbel er sterkere! Hvis du trenger å transportere tung last på opptil 120 t over store områder, er ABUS todragerkraner ditt førstevalg. Som alle ABUS traverskraner, integreres de godt i ulike bygningskonstruksjoner, enten nye eller eksisterende, takket være ulike hovedbjelkekoblingsmuligheter.

ABUS kraner med dobbeltbjelke garanterer kontinuerlig høy funksjonalitet, fleksibilitet og enkel betjening. I tillegg tilbyr ABUS tilbehør og komponenter et bredt utvalg av spesialutstyr for visse bruksområder.

ABUS traverskraner med dobbeltbjelke type ZLK har sveisede boksdragere. Alle seksjoner som brukes til hoveddragere og endevogner er dataoptimalisert for høy ytelse og lav vekt, fordeler som lønner seg i form av styrke og kostnadseffektivitet.

ABUS traverskraner med dobbeltbjelke er tilgjengelige for spennvidder på opptil 42 meter og har allsidigheten som trengs for spesielle behov. For eksempel er raskere hastigheter, vedlikeholdsplattformer, tilkomstmuligeter med gangveier og hjelpeheiser alle funksjoner som enkelt kan implementeres.

Forespørsel

1Kontaktinfo
2Behov
Alle våre kraner kan modelleres i enten STP eller IFC-format slik at du enkelt kan integrere kranene inn i f.eks. BIM-modeller!
3D-tegninger produseres normalt innen 1 time.