Svingkran

ABUS svingkraner med løft opptil 6,3 tonn. Kranene tillater individuell tilpasning til ditt bruk– alt til den høyeste kvaliteten du forventer av ABUS.

Vårt utvalg

LS søylesvingkran

LS er designet for frittstående montering på bygningsgulvet. Denne kranen gir et svingområde på 270° med bomlengde på opptil 7 m og kapasitet (SWL) på opptil 1,0 tonn. Svingstopper lar deg tilpasse svingområdet til dine individuelle behov. LS brukes vanligvis til å løfteoperasjoner som stort sett er i det lavere kapasitetsområdet.

LSX søylesvingkran

Med den opphevede bommen tillater LSX høye krokposisjoner for optimal utnyttelse av rommet. Denne kranen gir et svingområde på 270° med bomlengde på opptil 7 m og kapasitet (SWL) på opptil 0,5 tonn. Svingstopper lar deg tilpasse svingområdet til dine individuelle behov.

Abus søylesvingkran Type VS

VS søylesvingkran

VS er designet for frittstående installasjon på bygningsgulvet. Denne svingkranen gir et svingområde på 360° med bomlengder på opptil 10 m og kapasitet (SWL) på opptil 6,3 tonn. Den lavtbygde utformingen tillater høye krokposisjoner for optimal utnyttelse av tilgjengelig bygningsplass.

LW veggsvingkran

Veggsvingkranen LW er designet for å monteres på vegg eller eksisterende stålsøyle. Denne arbeidsstasjonskranen gir et svingområde på 180° med bomlengder på opptil 7 m og sikker arbeidsbelastning (SWL) på opptil 1,0 tonn.

LWX veggsvingkran

Veggsvingkranen LWX er designet for montering på vegg eller søyle. Denne arbeidsstasjonskranen gir et svingområde på 180° med bomlengder på opptil 7 m og sikker arbeidsbelastning (SWL) på opptil 0,5 tonn.

VW veggsvingkran

Veggsvingkranen VW er designet for å monteres på vegg eller søyle. Denne kranen gir et svingområde på 180° med bomlengde på opptil 10 m og kapasitet (SWL) på opptil 5 tonn. Utformingen av veggsvingkranen VW gjør at de gitte bygningsdimensjonene kan utnyttes i størst mulig grad, slik at håndtering av lasten oppnås ved høyest mulig løftehøyde.

Svingkran som letter hverdagen

Å jobbe i et team kombinerer potensialet til den enkelte med den generelle styrken til selskapet.
ABUS svingkraner er kraftige og pålitelige teamarbeidere som gjør arbeidet ditt enklere.
De kan håndtere belastninger på opptil 6,3 t enkelt og nøyaktig, alt ved å trykke på en knapp.

Det er mange alternativer tilgjengelig enten svingkranene står på hver sin søyle eller er montert på veggen eller søylen i din bygning. Enten du laster maskiner, skifter tungt verktøy eller løfter arbeidsstykker på arbeidsbord – ABUS svingbare svingkraner gjør løft enklere, sikrere og mer økonomisk.