Tjenester og service

Trykk på en boks for å lese mer

Hos oss slutter ikke kundekontakten med salg av et krananlegg!

Den skal også vedlikeholdes, ha årlige kontroller og godkjenning av sakkyndig person, og med tiden skal den kanskje også ombygges og tilpasses nye krav og driftsbetingelser.

Alt dette kan våre teknikere og montører bistå med, service som både sørger for økt sikkerhet og sparte kostnader. Først og fremst fordi vi ved de periodiske kontrollene ikke bare påpeker feil, men kan rette en rekke av dem ved samme besøk. Men også fordi en tidlig diagnose og regelmessig vedlikehold utført av våre skolerte kranteknikere kan forhindre at et lite problem utvikler seg til et stort. Våre teknikere utfører kontroll, service og vedlikehold på de fleste kranmerker.

Gjelder det reservedeler, reparasjoner og driftsstans er vi aldri langt unna, heller ikke utenfor normal kontortid: Direkte mobilnummer til alle ledere og teknikere i Industrikran Norge AS finnes nemlig på vår hjemmeside av en god grunn: Dersom det utenkelige likevel skulle skje, så skjer det helt sikkert når det passer som dårligst!

Bruk gjerne forespørselsskjemaet så gir vi deg et komplett og uforpliktende tilbud på service og kontroll også av din kranpark.

Kontaktskjema

Send oss en uforpliktende forespørsel dersom du har et prosjekt du vil ha vurdert. Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt snarest mulig.

Hva er 10+4?