Lettbaner

Løsninger for de letteste oppgavene.

Dette er typisk løsninger for arbeidsstasjoner, lettere produksjoner, verksteder og gardbrukere.

Vårt utvalg

ESK enskinnebane

ABUS monorail spesialiserer seg på å løfte last lokalt og på lineær punkt-til-punkt transport. Ved hjelp av buede seksjoner kan taljen din reise gjennom bygningen akkurat slik du trenger den.

ZSK toskinnebane

ABUS ZSK toskinnebane gir deg muligheten til å optimalisere løftehøyden dersom ESK monorail ikke er tilstrekkelig og i tillegg fordele belastningen over flere opphengspunkt.

EHB endrager lettbanetravers

EHB lettbane er en av de mest solgte systemene av HB-produktene. Kranen dekker veldig mange behov i industrien og er utrolig lett å håndtere. I kombinasjon med utallige opphengsmuligheter er den veldig tilpasningsdyktig med tanke på bygg og struktur.

EHB-X hevet endrager lettbanetravers

EHB-X er svaret ditt dersom byggehøyden til EHB viser seg å være utilstrekkelig. Opphøyd variant av EBH gjør at du får bedre løftehøyde der det er nødvendig.

ZHB todrager lettbanetravers

ABUS ZHB er kranen for tyngre laster kombinert med arealdekning. Med ZHB får du også lengre spennvidder sammenlignet med EHB/EHB-X, samt god løftehøyde.

ZHB-X hevet todrager lettbanetravers

ZHB-X er kranen du velger når løftehøyde er kritisk. Traversene er montert mellom kranbanen og taljen henger i spesialtilpasset løpekatt som er hevet mellom traversene.

EHB-I endrager lettbanetravers

EHB-I er en god løsning for transporthåndtering dersom man har eksisterende bjelkeprofiler tilgjengelig i bygget, noe som gjør denne kranen kostnadseffektiv kontra komplett lettbanesystem.

ZHB-I todrager lettbanetravers

ZHB-I er kranen som velges dersom EHB-I ikke er tilstrekkelig med tanke på kapasitet og traverslengder. Med kapasitet opp til 2 tonn og spenn på 12 meter i kombinasjon med elektriske bevegelser gjør denne kranen allsidig.

ABUS innfestningsmuligheter

ABUS HB lettbaner er kjent for tilpasningsdyktigheten og noe av det viktigste er innfestning til struktur. Her finner du et bredt utvalg av hva vi kan tilby av oppheng og innfestning.

Alle typer løft opp til 2 tonn

Løsninger for de letteste oppgavene. Dette er typisk løsninger for arbeidsstasjoner, lettere produksjoner, verksteder og gardbrukere.

Her finner du stasjonære taljer, svingkran for vegg- og søylemontering, mobile portalkraner, det anvendelige HB hengebanesystemet og elektriske kjettingtaljer.