Lettportalkran

ABUS LPK lettportalkran er en pålitelig og effektiv kranløsning som er spesielt designet for å håndtere lett vekt og små varer på arbeidsplassen. Kranen har en enkel konstruksjon og er lett å installere, noe som gjør den ideell for bedrifter som ønsker en fleksibel og kostnadseffektiv kranløsning.

Med en kapasitet på opptil 2 tonn, er ABUS LPK lettportalkran en allsidig løsning som kan brukes til en rekke oppgaver, fra materialhåndtering til produksjonsprosesser og mer. Kranen kan enkelt flyttes rundt på arbeidsplassen, og den kan også demonteres og lagres bort når den ikke er i bruk.

Les mer om kranen ved å klikke på «Last med PDF».

Teknisk

  • Kapasitet opp til 2000 kg
  • Total høyde inntil 5000 mm
  • Total bredde avhengig av lastekapasitet
  • Kombineres med ABUS elektrisk kjettingtalje
  • Elektrisk løpekatt som opsjon
  • Leveres med 230V eller 400V hovedtilførsel
  • Enkel montering

Mer info

Kapasitet (t)

Maks spennvidde (m)

250 kg
500 kg
800 kg
1000 kg
1250 kg
1600 kg
2000 kg
7900 mm
7000 mm
6500 mm
6300 mm
5650 mm
5000 mm
4000 mm
Den mobile portalkranen gir deg maksimal ytelse uten å begrense resten av innendørsoperasjonene dine. Den er lett å flytte og kan, takket være den praktiske designen, og kan enkelt plasseres over arbeidsplasser/stasjoner. På forespørsel kan du spesifisere høyden og bredden på portalen, dette betyr at ABUS LPK perfekt oppfyller dine individuelle krav.

Maksimal bredde (maksimale bjelkelengder) er 7900 mm (avhengig av kapsitet), maksimal høyde er 5000 mm og maksimal kapasitet er 2000 kg.

ABUS LPK er utstyrt med fire styrbare hjul og to 90° retningslåser (med hjulstopp og svingstopp) som standard. Dette gjør det mulig for bare en person å skyve LPK til arbeidsplassen for hånd. Hjulene har en diameter på 200 mm og er laget av Polyamid med høy styrke.

Lette portalkraner kan brukes til et bredt spekter av bruksområder. Enten den brukes til reparasjonsarbeid, som verkstedkran, til å skifte støpeformer på sprøytestøpemaskiner av plast eller lagerhåndtering – denne mobile portalkranen er raskt tilgjengelig overalt hvor den trengs. Vår ABUS LPK er ikke bare mobil, men også spesielt stabil og kraftig takket være den solide hovedbjelken.

LPK er utstyrt med vår velprøvde ABUS talje, hvorav tusenvis av enheter er i bruk i markedet: ABUS elektriske kjettingtaljer er tilgjengelig med enten manuell eller elektrisk løpekatt og kan ha strømforsyningen som enten en kabel eller strømskinne.

Forespørsel

1Kontaktinfo
2Behov