INDEVA balanseløftere

Scaglia Indeva har designet og produsert industrielle manipulatorer siden 1970. I dag er de verdensledende på å levere toppmoderne interne materialhåndterings- og intralogistikkløsninger.

Vårt utvalg

Store produksjonsbedrifter over hele verden innen bilproduksjon, luftfart, mekanisk og elektromekanisk industri velger gjentatte ganger INDEVA® Industrielle løftemanipulatorer, INDEVA®AGV-ene og INDEVA®Lean System Solutions, fordi vi gir kundene våre dedikert oppmerksomhet fra konsept til igangkjøring og utover.

Siden er under utvikling og vi vil snart lansere brosjyrer, videoer og annen teknisk informasjon rundt produktene. 
I mellomtiden kan du lese mer om disse produktene her:

INDEVA Industrial Manipulators (ekstern lenke)

Ta kontakt for mer informasjon og priser. 

LIFTRONIC® AIR

LIFTRONIC® AIR er den seneste generasjonen av industriell løftesystem.

LIFTRONIC® EASY

Designed for simple applications and non-complex and rapid work cycles. 

Om Indeva

Selskapet ble grunnlagt i 1838 og har alltid vært i Scaglia-familiens eierskap.

Det var grunnsteinen til en viktig industrigruppe, som nå har diversifisert seg til et bredt spekter av forretningsinteresser over hele verden. Som et resultat av denne utvidelsen er det utviklet et svært effektivt salgs- og servicenettverk for å møte kravene fra våre mange kunder.

På slutten av 1970 ble Liftronic® født. Et revolusjonerende materialhåndteringssystem som gjør at laster på opptil 320 kg kan løftes og flyttes helt uanstrengt. Scaglia SpA var det første selskapet som ble tildelt UNI EN ISO 9001:1994 Quality System Certification (i dag UNI EN ISO 9001:2015) for design, produksjon og salg av materialhåndteringssystemer.

I 2004 ble Scaglia INDEVA SpA etablert for å bidra til å øke forretningsveksten og gi stadig bedre kundeservice. Det nye selskapet arvet virksomheten og kunnskapen til Scaglias materialhåndteringsavdeling.

Scaglia INDEVA er i dag verdensledende innen design og produksjon av banebrytende industrielle automasjonsløsninger for å forbedre ergonomi, sikkerhet og slank produksjon i produksjonsprosessene til selskaper i mange forskjellige industrisektorer.

Over hele verden jobber Indeva® med mange blue-chip-produsenter på tvers av de fleste sektorer, inkludert de ledende bilbedriftene, der innovative og pålitelige materialhåndteringsløsninger kreves.

Kontaktskjema

Send oss en uforpliktende forespørsel dersom du har et prosjekt du vil ha vurdert. Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt snarest mulig.

Hva er 10+4?

Historie

Tradisjon og innovasjon: en vinnende synergi
Scaglia-familien var dyktige trehåndverkere (spoler, knappeformer); fra Imagnadalen, i Alpene nord for Bergamo, flyttet de til Brembilla på slutten av 1700. Tre generasjoner senere i 1868 flyttet en av dem, Martino, til Milano. Hovedbyen Lombardia på den tiden var det viktigste markedet på hele den italienske halvøya, samt et raskt voksende økonomisk og kulturelt sentrum. I Milano trente Martino sine to sønner i sitt håndverk: Stefano ble satt til å lede produksjonen og Martino for salg.

I løpet av de første årene av forrige århundre, frem til begynnelsen av den store krigen, fortsatte markedet for trespoler, spoler og trinser å vokse, så Stefano returnerte til hjembyen Brembilla, hvor han etablerte en større produksjonsenhet i en ny bygningen, som i løpet av de neste årene ble utvidet og fornyet flere ganger og i dag fortsatt er den største produksjonsplassen til Scaglia-gruppen.

Selskapets holdning til innovasjon var umiddelbart tydelig: fabrikken var utstyrt med banebrytende maskineri for tiden, og patenterte i 1911 en mekanisme som doblet driftshastigheten til dreiebenkene. Denne evnen til innovasjon ville raskt dukke opp igjen i årene etter andre verdenskrig da en teknologisk revolusjon begynte, som ville føre til omveltningen av produksjonsmetoder og materialer for Scaglia-produkter.

I årene 50 og 60 ble det etablert et verdensomspennende salgsnettverk som for den tiden var spesielt bredt og dekket områder som Russland, Sør-Amerika og Asia. I 1970 begynte Scaglia å diversifisere sitt produktspekter, og SIT SpA ble etablert for produksjon og salg av kraftoverføringskomponenter, som trinser, belter, koblinger. I 1975 utviklet og produserte Scaglia SpA den første Liftronic, en revolusjonerende lastbalanser for håndtering og plassering av last. Denne virksomheten er nå av Scaglia Indvea SpA. I 2001 ble Elatech SpA etablert for produksjon av polyuretanbelter.

Takket være kontinuerlig innovasjon, både innen markedsdiversifisering og i prosess- og produktinnovasjon, er Scaglia-gruppen i dag aktiv innen 3 hovedforretningsområder: tilbehør til tekstilmaskineri, mekaniske kraftoverføringskomponenter og industrielle manipulatorer. Med en stab på rundt 800 personer og selskaper lokalisert i Europa, Asia og Amerika, er Scaglia Group en pålitelig partner for alle selskaper som er ledende i sin bransje.