IMET M880 ZEUS2 B

ZEUS2 B er en to-spaks joysticksender, ideell for bygg og anlegg, traverskraner, avløps- og renseanlegg og alle andre bruksområder hvor styring med toakset joystick er det mest komfortable. Ny teknologi og estetisk oppgradering der en av nyheten er at NiMH-batteriet er erstattet med et Li-ion polymerbatteri, som muliggjør uavbrutt bruk av fjernstyringen i opptil 18 timer.

Automatisk Frekvensovervåkning (AFA)

Siden senderen er basert på «AFA» teknologi (adaptive eller automatisk frekvenstilpasning) elimineres risikoen for kommunikasjonsbrudd grunnet interferens. Radiostyringen søker kontinuerlig og velger den minst forstyrrede kanalen av de som er tilgjengelig.

Radiokalibrering

Responsmønsteret til de enkelte joystickene kan kalibreres direkte via radio.  Slik kan hastigheten på alle bevegelser tilpasses individuelt etter behov og ønske. (PIN-kode beskyttet)

Hendelseslogg

IMET radiofjernstyringer husker alle hendelser som kan ha ført til feil eller uventet stopp, og antall brukstimer.

Dynamic Speed Control

DSC-funksjonen (Dynamic Speed Control) utfører hastighetskorreksjon i «sakte» modus, slik at kranføreren lettere kan kontrollere mikrobevegelsene som skyldesoppstår avhengig av den aktuelle lasten i kranen.

PIN-kode: Alltid viktig

Den nye serien radiofjernstyringer tillater deg å sette en valgfri PIN-kode slik at utstyret kun kan brukes av autorisert personell.  Dette er nok et bevis på hvordan IMET lager og utvikler sine produkter med ekstremt fokus på detaljer.

Nødstopp: Sikkerhet i første rekke

Den nye nødstoppknappen med dobbelt tilbakestilling-system sikrer høyeste grad av sikkerhet i henhold til europeiske og internasjonale standarder, kombinert med enestående brukervennlighet.  Selv om den er godt beskyttet mot utilsiktet aktivering er stoppknappen likevel lett tilgjengelig for utløsning av en tilsiktet nødstopp.

Brytere for funksjonsvalg og bevegelser: Maksimum komfort i bruk.

IMET tilbyr et bredt spekter av velgebrytere, trykknapper, av/på-brytere og potensiomtere som kan møte alle tenkelige tilpasningskrav. Disse komponentene er svært hendige og egnet for lange arbeidsøkter, også for operatører som bruker hansker.

IMET toakset joystick: Nå har du full kontroll

Glem store vedlikeholdskostnader på tradisjonelle joystick’er! Takket værekontaktløs registreringsteknologi garanterer IMET sine toaksede joysticker lang og vedlikeholdsfri drift med suveren kontroll.  Og problemfri og presis styring av håndteringsoppgaver   i hele styringens levetid.  Våre løsninger vil dekke alle dine behov, det være seg  trinnløse proporsjonal- joysticker, ettrinns- eller flertrinns-joysticker (inntil 5 trinn pr. akse)

Status-LED: En liten men stor hjelp

Alle senderenheter i IMET radiosystemer er utstyrt med LED-lys som viser driftsstatus, batterinivå og feilmeldinger.

Ergonomi: Funksjonalitet hånd-i hånd med design

Vi legger stor vekt på detaljer for å tilby ergonomiske og funksjonelle produkter.  Dette har ledet til enheter med små dimensjoner og lav vekt som gir større bevegelsesfrihet og et mer komfortabelt og sikrere grep, også ved lange arbeidsøkter.

Materialer: Ikke noe miljø er for barskt

Kapslingene på  IMET radiofjernstyringer er laget av syntetiske materialer som er i overensstemmelse med RoHS-standarden, og gir maksimal soliditet og bestandighet mot påvirkning både mekanisk og fra temperaturer fra -25 til +55 OC, så vel som fra aggressive kjemikalier.  Disse materialene er frie for farlige stoffer, fullt resirkulerbare og følgelig miljøvennlige.

Nye utbyttbare og ladbare LiPo-batterier:

Opptil 18 timers kontinuerlig drift! Sammenlignet med de tidligere batteriene sikrer de nye den nye (LiPo) generasjonen lenger driftstid og ubetydelig hukommelseseffekt.  Senderen er utstyrt med en lett tilgjengelig batterilomme som muliggjør raskt bytte og samtidig perfekt skjerming mot væskeinntrengning.  Gullbelagte kontaktpunkter sikrer en langsiktig stabil elektrisk forbindelse.

Individuell merking: Vi vi virkeliggjør dine ideer!

Ved bruk av avansert teknologi for digtal trykking er IMET nå i stand til å spesialtilpasse foliemerkingen til ditt behov. Ved mer komplekse styringkonfigurasjoner vil flerfarget merking gjøre det mulig for operatøren  å finne riktig kontroll raskere, og slik unngå feil som følge av utilsiktede aktivering av funksjoner.