IMET M880 WAVE2 L

Wave2 L er en trykknappsender med 10 knapper, ideell for traverskraner utstyrt med flere heiseverk eller utstyr som grabber og elektromagneter, for middelstore tårnkraner og lignende.  Ny teknologi og estetisk oppgradering der en av nyheten er at NiMH-batteriet er erstattet med et Li-ion polymerbatteri, som muliggjør uavbrutt bruk av fjernstyringen i opptil 25 timer.

Hendelseslogg

IMET radiofjernstyringer husker alle hendelser som kan ha ført til feil eller uventet stopp, og antall brukstimer.

Status-LED: En liten men stor hjelp

Alle senderenheter i IMET radiosystemer er utstyrt med LED-lys som viser driftsstatus, batterinivå og feilmeldinger.

Ergonomisk belte

Det hendige beltet tillater operatøren å ha begge hender helt frie slik at han enkelt kan utføre anhuking og frigjøring av kranlasten.

Nye utbyttbare og ladbare LiPo-batterier:

Opp til 25 timers kontinuerlig drift! Sammenlignet med de tidligere batteriene sikrer de nye den nye (LiPo) generasjonen lenger driftstid og ubetydelig hukommelseseffekt.  Senderen er utstyrt med en lett tilgjengelig batterilomme som muliggjør raskt bytte og samtidig perfekt skjerming mot væskeinntrengning.  Gullbelagte kontaktpunkter sikrer en langsiktig stabil elektrisk forbindelse.

Nødstopp: Sikkerhet i første rekke

Den nye nødstoppknappen med dobbelt tilbakestilling-system sikrer høyeste grad av sikkerhet i henhold til europeiske og internasjonale standarder, kombinert med enestående brukervennlighet.  Selv om den er godt beskyttet mot utilsiktet aktivering er stoppknappen likevel lett tilgjengelig for utløsning av en tilsiktet nødstopp.

Materialer: Ikke noe miljø er for barskt

Kapslingene på  IMET radiofjernstyringer er laget av syntetiske materialer som er i overensstemmelse med RoHS-standarden, og gir maksimal soliditet og bestandighet mot påvirkning både mekanisk og fra temperaturer fra -25 til +55 OC, så vel som fra aggresive kjemikalier.  Disse materialene er frie for farlige stoffer, fullt resirkulerbare og følgelig miljøvennlige.

Brytere for funksjonsvalg og bevegelser: Maksimum komfort i bruk.

IMET tilbyr et bredt spekter av velgebrytere, trykknapper, av/på-brytere og potensiomtere som kan møte alle tenkelige tilpasningskrav. Disse komponentene er svært hendige og egnet for lange arbeidsøkter, også for operatører som bruker hansker.

Ergonomi: Funksjonalitet hånd-i hånd med design

Vi legger stor vekt på detaljer for å tilby ergonomiske og funksjonelle produkter.  Dette har ledet til enheter med små dimensjoner og lav vekt som gir større bevegelsesfrihet og et mer komfortabelt og sikrere grep, også ved lange arbeidsøkter.

PIN-kode: Alltid i trygge hender

Den nye serien radiofjernstyringer tillater deg å sette en valgfri PIN-kode slik at utstyret kun kan brukes av autorisert personell.  Dette er nok et bevis på hvordan IMET lager og utvikler sine produkter med ekstremt fokus på detaljer.

Automatisk Frekvensovervåkning (AFA)

Siden senderen er basert på «AFA» teknologi (adaptive eller automatisk frekvenstilpasning) elimineres risikoen for kommunikasjonsbrudd grunnet interferens.  Radiostyringen søker kontinuerlig og velger den minst forstyrrede kanalen av de som er tilgjengelig.