Todrager wiretalje type Z

Wiretalje type Z har to wiretromler og opp til 4 motorer, avhengig av kapsitet. Dette er vår standard wiretalje for tunge løft. SWL for type Z er mellom 8 t og 120 t og de leddede endevognene sørger for kontakt på alle fire hjul og sporet.
Løpekatten har to direktedrevne motorer. Disse kommer som episykliske eller flate girmotorer avhengig av diameteren på hjulene. I tillegg kan vedlikeholdsplattformer monteres på denne taljen, noe som gjør det enklere og sikrere service og vedlikehold – med gangbare plattformer som også et alternativ. Skulle den tilgjengelige klaringen over kranen være begrenset, er en nedsenkede versjonen (type ZA) tilgjengelig på forespørsel, et design preget av ultralav takhøyde som tilpasser seg bygningens konturer på en optimal måte.

Teknisk

  • Tvilling-heiseverk
  • Kapasitetsområde 8 til 120 tonn
  • Kan leveres med «True Vertical Lift»/ ingen krokvanding
  • Vedlikeholdsplattform som opsjon
  • Stort utvalg i heisehastigheter
  • Kompakt design
  • Kan leveres med frekvensomformer

Generell informasjon

Absolutt pålitelighet er en av de viktigste funksjonene for en wiretalje. For å sikre høyest mulig pålitelighet nivåer i daglig drift er alle ABUS-produktene laget etter de strengeste kvalitetsstandardene.

ABUS GM elektriske wiretaljer produseres ved hjelp av den mest avanserte teknologien tilgjengelig og fortsetter å vitne om deres pålitelighet, sikkerhet og holdbarhet år etter år, fra motor til tau, girkasse, bremser og elektriske og elektroniske systemer.

I tillegg til kvalitet er allsidighet en enestående egenskap ved ABUS GM elektriske wiretaljer. De dekker et ekstremt bredt lastekapasitetsområde, fra 1000 kg til 120 tonn. Og det omfattende standardutstyret gjør at til og med en standard ABUS wiretalje er en allsidig enhet helt fra starten. Ekstrautstyr er også tilgjengelig for spesielle bruksområder.

Bestill en ABUS GM elektrisk wiretalje og du kan være sikker på at du har valgt topp kvalitet.

Ta kontakt med oss for å dele dine utfordringer og vi vil finne løsningen som passer deg og din bedrift!

Alle våre kraner kan modelleres i enten STP eller IFC-format slik at du enkelt kan integrere kranene inn i f.eks. BIM-modeller!

Forespørsel

1Kontaktinfo
2Behov