Todrager wiretalje type D

ABUS wiretalje type D er vår kompakte standard talje for medium SWL-applikasjoner mellom 1 t og 63 t. Løpekatten har en leddet hjulkasse som sikrer kontakt på alle fire hjul og og gir en god lastfordeling, og drives av to direktedrevne motorer.
Noen taljer av D-type kan brukes til såkalte «true vertical lift», altså ingen vandring sideveis på krokblokk. Dette er en stor fordel for bruksområder som krever presisjonsløft og lasten må være i senter. Som opsjon kan vedlikeholdsplattformer monteres på denne løpekatt, noe som gjør det enklere og sikrere service og vedlikehold – med gangbare plattformer også et alternativ.
Ved bruk av to identiske taljer på samme kran kan kranen benyttes til å snu laster mellom heisverkene.
Dersom den tilgjengelige klaringen over heisverket skulle være begrenset, finnes det (type DA) tilgjengelig på forespørsel.

Teknisk

  • Normalversjon for todragerkraner
  • Kapasitetsområde 1 til 63 tonn
  • Kan leveres med «True Vertical Lift»/ ingen krokvanding
  • Vedlikeholdsplattform som opsjon
  • Stort utvalg i heisehastigheter
  • Kompakt design
  • Kan leveres med frekvensomformer

Generell informasjon

Absolutt pålitelighet er en av de viktigste funksjonene for en wiretalje. For å sikre høyest mulig pålitelighet nivåer i daglig drift er alle ABUS-produktene laget etter de strengeste kvalitetsstandardene.

ABUS GM elektriske wiretaljer produseres ved hjelp av den mest avanserte teknologien tilgjengelig og fortsetter å vitne om deres pålitelighet, sikkerhet og holdbarhet år etter år, fra motor til tau, girkasse, bremser og elektriske og elektroniske systemer.

I tillegg til kvalitet er allsidighet en enestående egenskap ved ABUS GM elektriske wiretaljer. De dekker et ekstremt bredt lastekapasitetsområde, fra 1000 kg til 120 tonn. Og det omfattende standardutstyret gjør at til og med en standard ABUS wiretalje er en allsidig enhet helt fra starten. Ekstrautstyr er også tilgjengelig for spesielle bruksområder.

Bestill en ABUS GM elektrisk wiretalje og du kan være sikker på at du har valgt topp kvalitet.

Ta kontakt med oss for å dele dine utfordringer og vi vil finne løsningen som passer deg og din bedrift!

Alle våre kraner kan modelleres i enten STP eller IFC-format slik at du enkelt kan integrere kranene inn i f.eks. BIM-modeller!

Forespørsel

1Kontaktinfo
2Behov