Endrager wiretalje type U

Monorail-taljen med doble løpekatter type U brukes til høye lastekapasiteter og lange krokveier. SWL-området strekker seg mellom 6,3 t og 25 t. Tverrgående løpekatter har direkte drev uten synlig reduksjonsgir. Løpekattene har totalt 8 hjul for bedre lastfordeling og dermed kan vanlige valsede seksjonsbjelker brukes til monorail-sporapplikasjoner. Kraner med høyere lastekapasitet, men kort spennvidde, kan utformes som endragerkraner ved bruk av taljetype U.

Teknisk

  • Underhengende utførelse
  • Kapasiteter opptil 25 tonn
  • God lastfordeling på bjelke
  • Heisehøyde opp til 45 meter som standard
  • Stort utvalg i heisehastigheter
  • Kompakt design
  • Kan leveres med frekvensomformer

Generell informasjon

Absolutt pålitelighet er en av de viktigste funksjonene for en wiretalje. For å sikre høyest mulig pålitelighet nivåer i daglig drift er alle ABUS-produktene laget etter de strengeste kvalitetsstandardene.

ABUS GM elektriske wiretaljer produseres ved hjelp av den mest avanserte teknologien tilgjengelig og fortsetter å vitne om deres pålitelighet, sikkerhet og holdbarhet år etter år, fra motor til tau, girkasse, bremser og elektriske og elektroniske systemer.

I tillegg til kvalitet er allsidighet en enestående egenskap ved ABUS GM elektriske wiretaljer. De dekker et ekstremt bredt lastekapasitetsområde, fra 1000 kg til 120 tonn. Og det omfattende standardutstyret gjør at til og med en standard ABUS wiretalje er en allsidig enhet helt fra starten. Ekstrautstyr er også tilgjengelig for spesielle bruksområder.

Bestill en ABUS GM elektrisk wiretalje og du kan være sikker på at du har valgt topp kvalitet.

Ta kontakt med oss for å dele dine utfordringer og vi vil finne løsningen som passer deg og din bedrift!

Alle våre kraner kan modelleres i enten STP eller IFC-format slik at du enkelt kan integrere kranene inn i f.eks. BIM-modeller!

Forespørsel

1Kontaktinfo
2Behov