Endrager wiretalje type S

Den sidemonterte taljen type S kjennetegnes ved at kroken er plassert ved siden av krandrageren. Dermed oppnås en optimalisert høyeste krokposisjon i SWL-området på 1 t til 10 t. Den optimale krokposisjonen er ikke bare en fordel i eksisterende bygninger. Ved prosjektering av nye fabrikkbygninger kan sidemontert talje type S brukes for å redusere de totale investeringskostnadene: det er for eksempel mulig å designe kraner med spennvidder på opptil 35 meter eller mer som enkeltbjelkekraner.

Teknisk

  • Sidemontert utførelse for maksimal løftehøyde
  • Kapasiteter fra 1 til 10 tonn
  • Stort utvalg i heisehastigheter
  • Kompakt design
  • Kan leveres med frekvensomformer

Generell informasjon

Absolutt pålitelighet er en av de viktigste funksjonene for en wiretalje. For å sikre høyest mulig pålitelighet nivåer i daglig drift er alle ABUS-produktene laget etter de strengeste kvalitetsstandardene.

ABUS GM elektriske wiretaljer produseres ved hjelp av den mest avanserte teknologien tilgjengelig og fortsetter å vitne om deres pålitelighet, sikkerhet og holdbarhet år etter år, fra motor til tau, girkasse, bremser og elektriske og elektroniske systemer.

I tillegg til kvalitet er allsidighet en enestående egenskap ved ABUS GM elektriske wiretaljer. De dekker et ekstremt bredt lastekapasitetsområde, fra 1000 kg til 120 tonn. Og det omfattende standardutstyret gjør at til og med en standard ABUS wiretalje er en allsidig enhet helt fra starten. Ekstrautstyr er også tilgjengelig for spesielle bruksområder.

Bestill en ABUS GM elektrisk wiretalje og du kan være sikker på at du har valgt topp kvalitet.

Ta kontakt med oss for å dele dine utfordringer og vi vil finne løsningen som passer deg og din bedrift!

Alle våre kraner kan modelleres i enten STP eller IFC-format slik at du enkelt kan integrere kranene inn i f.eks. BIM-modeller!

Forespørsel

1Kontaktinfo
2Behov