Endrager wiretalje type E

Svært kompakt bygget endragerkatt med ekstra gunstige byggemål og tohjuls drift med to separate motorer koblet direkte på drivhjulene. Løpekatten er justerbar for ulike flensbredder, er en svært prisgunstig løsning og den byggeformen som oftest brukes i kapasitetsområdet fra 1 til 16 tonn.

Teknisk

  • Kapasiteter fra 1 til 16 tonn
  • Stort utvalg i heisehastigheter
  • Underhengende med innebygget løpekatt
  • Kompakt design
  • Kan leveres med frekvensomformer
  • GM1000m gir innebygget display

Generell informasjon

Absolutt pålitelighet er en av de viktigste funksjonene for en wiretalje. For å sikre høyest mulig pålitelighet nivåer i daglig drift er alle ABUS-produktene laget etter de strengeste kvalitetsstandardene.

ABUS GM elektriske wiretaljer produseres ved hjelp av den mest avanserte teknologien tilgjengelig og fortsetter å vitne om deres pålitelighet, sikkerhet og holdbarhet år etter år, fra motor til tau, girkasse, bremser og elektriske og elektroniske systemer.

I tillegg til kvalitet er allsidighet en enestående egenskap ved ABUS GM elektriske wiretaljer. De dekker et ekstremt bredt lastekapasitetsområde, fra 1000 kg til 120 tonn. Og det omfattende standardutstyret gjør at til og med en standard ABUS wiretalje er en allsidig enhet helt fra starten. Ekstrautstyr er også tilgjengelig for spesielle bruksområder.

Bestill en ABUS GM elektrisk wiretalje og du kan være sikker på at du har valgt topp kvalitet.

Ta kontakt med oss for å dele dine utfordringer og vi vil finne løsningen som passer deg og din bedrift!

Alle våre kraner kan modelleres i enten STP eller IFC-format slik at du enkelt kan integrere kranene inn i f.eks. BIM-modeller!

Forespørsel

1Kontaktinfo
2Behov