Wiretalje

ABUS har en omfattende portefølje med mange innbyggingsvarianter og tilpasningsmoduler innen wiretaljer. En elektrisk wiretalje blir oftest brukt til tyngre løfteoperasjoner men kan leveres helt ned

Vårt utvalg

Endrager wiretalje type E

Svært kompakt bygget monorail heisverk med ekstra gunstige byggemål og tohjuls drift med to separate motorer koblet direkte på drivhjulene. Løpekatten er justerbar for ulike flensbredder, er en svært prisgunstig løsning og den byggeformen som oftest brukes i kapasitetsområdet fra 1 til 16 tonn.

Endrager wiretalje type S

Sidemontert løpekatt med wireutløp på siden av traversdrageren. Den optimerte krokhøyden og at det er mulig med kraner med spennvidde over 35 m gjør at denne byggeformen har vesentlige fordeler i forhold til konvensjonelle løsninger når en ser på totalinvesteringen.

Endrager wiretalje type U

Underhengende wiretalje for høyere kapasiteter og større heisehøyder. Drevet av kjøremotorer uten åpne gir. Lasten fordeles på 8 hjul, som tillater bruk av traversdragere av valseprofiler i vanlig handelskvalitet.

Todrager wiretalje type D

Kompaktbygget mellomløpekatt med kapasitet opp til 63 tonn, med to kjøremotorer med direkte hjuldrift og leddet hjuloppheng som garanterer firehjuls kontakt.

Todrager wiretalje type DA

Til forskjell fra byggeform D blir heiseverket her innbygget leddet mellom løpekatten for å oppnå en minimal byggehøyde, og er et godt alternativ der det er begrenset frihøyde over kranen.

Todrager wiretalje type DQA

Ekstra lavtbyggende mellomløpekatt med wiretrommelen snudd i kranens kjøreretning samt leddet hjuloppheng som garanterer firehjuls kontakt. To kjøremotorer med direkte hjuldrift.

Todrager wiretalje type Z

Når det er krav til høy løftekapasitet kommer Z-taljen inn i bildet. Med kapasitet opp til 120 tonn løser den de fleste utfordringer ved tunge løft.

Todrager wiretalje type ZA

Sammenlignet med byggeform Z blir wiretaljen på ZA opphengt mellom løpekattens hjulkasser. På denne måten oppnås lavest mulig byggehøyde, så dette er den beste byggeformen der det er trangt om plass over kranbanen.

Wiretaljer fra ABUS

Feilfri funksjon og tilgjengelighet til enhver tid er de viktigste egenskapene hos en wiretalje. For å kunne garantere dette i en krevende hverdag legger vi an til et uvanlig høyt kvalitetsnivå helt fra starten av i vår produksjon.