Pullert-testing

Vi tilbyr styrketest av pullerter på en sikker og skånsom måte, uten bruk av dyre taubåter med en metode utviklet av våre ansatte.   Denne testmetoden, som benytter hydraulisk utstyr for å teste og dokumentere styrken, som blir dokumentert med et testsertifikat/rapport, samt at pullertene blir merket med tonnasjen den enkelte pullerten er beregnet for.  Rapporten dokumenterer styrken på pullertene og hvor i den aktuelle havnen de er plassert.  Det er krav at det skal foreligge dokumentasjon på at pullerter er sikre å bruke og at de faktisk tåler den tonnasjen de skal.

I tillegg til å gjøre beregninger av eksisterende pullerter og kaianlegg kan vi også prosjektere og veilede ved montering og utskifting av pullerter. Dette er en dokumentasjon som oftere og oftere blir etterspurt av forsikringsselskaper og rederiene som anløper havnene.

Våre teknikere er også spesialister på støpte endefester med «Wirelock» til endeavslutninger på ståltau, samt høytrykksmøring av ståltau.

Kontaktskjema

Send oss en uforpliktende forespørsel dersom du har et prosjekt du vil ha vurdert. Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt snarest mulig.

Hva er 10+4?